PERSOONSGEGEVENS

 

sjoerdennout verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. sjoerdennout verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens nooit verstrekken aan derden.

 

 

klachten

 

sjoerdennout maakt de producten met de grootste zorg en controleert ze voor verzending. Mocht je een klacht hebben over een geleverd product, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en beschrijf duidelijk wat jouw klacht is. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

 

 

RETOURNEREN

 

Wanneer je niet tevreden bent met je product, mag je het binnen 7 dagen retourneren. Je krijgt nadat wij het product hebben ontvangen het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort op je rekening. Het mag uiteraard niet gebruikt of beschadigd zijn. Sluit een briefje bij je retourzending in met hierop je naam, emailadres, reden van retourneren en rekeningnummer, zodat wij het geld terug kunnen storten aan de afzender zodra de goederen door ons zijn gecheckt. Retourverzendkosten zijn voor rekening van de koper. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald, worden geweigerd.

 

 

book clock

 

De book clock wordt niet door ons geproduceerd en niet door ons verkocht. Voor vragen over de book clock kun je contact opnemen met de winkel waar je de klok gekocht hebt.